Elma sirkesi ile zayıflayın


Elma sirkesi zayıflatıyor mu

Elma sirkesi aslında doğal bir mucizedir.


Elma sirkesinin zayıflamada etkisi bir çoğumuz tarafından bilinir. Zayıflama esnasında metabolizmanızı hızlandırmaya yarayan bazı önerilerden biridir. Elma sirkesi kendi başına zayıflatmaz ama zayıflama yardım eder ve zayıflamayı hızlandırır.
Elma sirkesinde kalsiyum, fluor, potasyum, magnezyum, sodyum, fosfor, silisyum, A vitamini, Beta-carotin, B1, B2, ve B6 vitaminleri, C vitamini, sirke asitleri, meyve asitleri, pektin, doğal aroma maddeleri bulunmaktadır.
Yaşlılarda özellikle metabolizma yavaşlar ve kilo almak kolaylaşır. Bu tarz durumlarda doktor kontrolünde elma sirkesi ile metabolizma hızlandırılabilir. Orta yaşlarda da elma sirkesi etkilidir ancak sağlık durumunuz ne olursa olsun bir uzman kontrolünde uygulanmasında fayda var.
Doğal elma sirkesinin en etkili kullanım biçimi, çiçek balı ile karıştırılarak oluşturulur:
*1 bardak su
*1 tatlı kasığı dolusu elma sirkesi
*1 tatlı kasığı dolusu çiçek balı
Hepsi iyice karıştırılır ve sabahları aç karnına küçük yudumlarla içilir. Sürekli kullanım sayesinde, öncelikle bedenin bağışıklık sistemi güçlenecek ve sizi pek çok hastalıktan koruyabilecektir. Bu enerji kokteyli ayrıca size canlılık ve güç kazandıracak ve ileri yaşlara kadar sağlıklı ve mutlu kalmanıza önemli katkılar sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder