3 Günde Zayıflatan Diyet



3 Günde Zayıflatan Diyet

Hafta sonunda ani bir geziniz çıktı ve sizin sadece birkaç gününüz var. Bu birkaç gün içinde fazla kilolarınızdan bu diyet sayesinde kurtulmanız mümkün. Uzman diyetisyenler tarafından hazırlanmış olan bu çok kısa süreli sıkı diyet programında çok kısa sürede istediğiniz kilolara ulaşabilir ve elbiseleriniz gönül ferahlığıyla giyinebilirsiniz. Bu üç günlük hızlandırılmış programda uzmanlar 3 itibariyle aynı öğünlerde aynı yemekleri yemeniz gerektiğinde hemfikirler. İşte size üç günde zayıflatan diyet programının listesi :
 
Kahvaltı : 1 tabak yoğurt (tercihen doğal), 100 gram yağsız beyaz peynir veya yerine 200-250ml (1 su bardağı) süt, süt ürünleriyle arası olmayanlar için bu öğün yerine 2-3 haşlanmış yumurta veya 100 gram haşlanmış et tercih edilebilir, bir adet mevsimmeyvesi, çay veya kahve.
Öğle : 150 gr. haşlanmış et veya ızgara yada buğulama olacak şekilde balık, 200 gr. sebze yemeği(yeşil salata, domates, salatalık, havuçtan, karnabahar) veya sebze yemeğinden birisi(10-12 gr. zeytinyağı ile birlikte).
Akşam : 150 gr. haşlanmış et veya ızgara yada buğulama olacak şekilde balık (1 kutu ton balığıda olabilir), 200gr. sebze (patlıcan,şalgam kökü,kereviz,yeşil biber, kabak,mantar, ıspanak) (10-12 gr. zeytinyağı ile birlikte). Ayrıca bu öğünde eğer çok aç iseniz protein ağırlıklı bir yiyecek daha ilave edebilirsiniz.Örneğin 100-150 gr. kadar daha tavuk ilave edebilirsiniz.

Evet bu üç günlük hızlandırılmış sıkı diyet programını eksiksiz uygulayabilirseniz, çok kısa sürede dilediğiniz kilolara ulaşabilirsiniz. Bu diyet programına en fazla 2 haftada bir olarak uymanızda yarar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder