Diyet Yaparken Baş Ağrısından Kurtulmanın Yolları



Diyet Yaparken Baş Ağrısı

Diyet yapmanın olumlu yanları kadar sizde olıuşturacağı olumsuz yan etkileri de olmaktadır. Sonuçta diyete başlandığında vücut alışkın olduğu düzeni bırakıp yeni bir düzene alışmaya çalışacaktır…

Genel olarak da diyet sırasında baş ağrısı yaşayan kişiler çoğunluktadır. Bu kişiler, yaşadıkları sıkıntılar yüzünden ya diyetlerini yarıda keserler ya da menülerini değiştirirler.
Diyet Yaparken Baş Ağrısı
 Eğer, kişiler doktur gözetiminde ve sağlıklı olduğunu bildikleri bir diyeti uyguluyorlarsa vücutlarının buna alışması gerekmektedir. Ancak kendileri belli şekillerde uygulamaya başladıkları diyetlerde bu sıkıntıları yaşıyorlarsa, o zaman diyetinizi bırakmalısınız. Doktor tarafından uygulanan diyet süresince olan baş ağrıları, ya psikolojiktir, ya da alışma sürecidir. Çok fazla üzerinde durmamalısınız.
Baş ağrısı yaşadığınızda neler yapmalısınız?
Eğer hafif baş ağrıları çekiyorsanız bunun üzerinde durmamalısınız. Ancak ağrılarınız şiddetliyse, bu tansiyon hastası olabileceğinizi gösterir. bu durumda diyet metodunuzu değiştirmeniz lazım. bol bol vitamin ve mineral almaya çalışın. Tansiyonunuzu sık sık ölçerek doğal yollarla dengelemeyi deneyin. Eğer baş ağrılarınız dayanılmaz haldeyse ve devam ediyorsa doktorunuza görünmenizde yarar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder